İngilizce Öğretmenliği Programı’ndan Dönem Sonu Etkinliği

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği Programı 11 Ocak 2024 Perşembe günü dönem sonu etkinliği gerçekleştirdi. “Teaching English Outside the Box” başlıklı etkinlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Melissa Özlem Grab, Dr. Öğretim Üyesi Hatice Özata, Dr. Öğretim Üyesi Eray Kara ve Dr. Öğretim Üyesi Melike Günbey tarafından organize edilmiştir.

Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Güven Özdem,  Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Aksu, Fakültemiz öğretim üyeleri ve Fen- Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri katılımları ile gerçekleşen faaliyette İngilizce Öğretmenliği Programı öğrencileri “GRÜ’de öğrenci olmak”, “çeşitli kültürlere duyarlı öğretmenlik anlayışı”, “kapsayıcı eğitim”, “müfredat ve ders planı tasarımı”, “teknoloji İle zenginleştirilmiş dil öğretimi” konularına ilişkin model etkinlikler tasarladı.

Etkinliğe Üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra, şehirde bulunan çeşitli liselerdeki İngilizce öğretmenleri ve dil bölümü öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Etkinlik Üniversite-Milli Eğitim okulları iş birliği açısından da oldukça verimli geçti.